Banebypark og -sti

Visualisering af Den grønne sti

Velkommen til workshop 3 om Banebyparken

Vi inviterer til møde onsdag den 4. september 2019 kl. 17 – 19 på Plejecentret Banebo, Marsk Stigs Vej 4, 8800 Viborg.

Her vil vi præsentere forslaget for Banebyparken. Selvom vi nu har tegnet de store linier, har vi stadig brug for din hjælp til at indrette fællesområder og skabe aktiviteter i parken. Så kom endelig og giv din mening til kende.

Forud for mødet vil der kl. 16 være en rundvisning på det areal, hvor parken skal etableres for interesserede. Mødested er p-pladsen ved Boligselskabet Sct. Jørgen, Brovej 18, 8800 Viborg.

Se invitationen og tilmeld dig på tilmeldingsblanketten i boksen til højre, senest tirsdag den 27. august 2019.

I forbindelse med udviklingen af parken, er der tidligere afholdt en workshop den 31. januar 2019 og en workshop den 9. maj 2019.

Banebyparken og -stiens forløb

Banebyparken og stien er et grønt opholds- og aktivitetsområde centralt i Banebyen samt anlæg af en overordnet forbindelse for de bløde trafikanter mellem den kommende Hærvej (Erik Glippings Vej) og Søndersø.

Banebystien etableres primært på eksisterende veje og stier, hvor projektet fokuserer på en opgradering af strækningerne med fokus på de bløde trafikanter. Stien går fra Brovej til Søndermarksvej og via Tulipanvej til Klosterhaven, hvor stien afsluttes i et skrånende forløb ned mod den nye tunnel under jernbanen og via rampe og trappe ender ved Gl. Århusvej.

Sidst opdateret: 19.08.2019