GAME Streetmekka - Viborg

Vestas-bygningen

Vestas-bygningen renoveres til et nyskabende gadeidrætshus

Viborg Kommune har valgt at gå ind i et projekt, som gadeidrætsorganisation GAME, Realdania, TrygFonden, Nordea-fonden og Lokale og Anlægsfonden står bag. Konceptet går ud på at omdanne livløse industribygninger til rå gadeidrætsfaciliteter - GAME Streetmekka.

Vestas-bygningen i Viborg renoveres derfor nu til et nyskabende gadeidrætshus - et såkaldt GAME Streetmekka. Den udtjente industribygning skal blive yndlingsspot for viborgenserne, der elsker alt "street".

I starten af 2017 starter byggeriet, og i starten af 2018 står GAME Streetmekka Viborg færdig og klar til at blive indtaget af de lokale unge.

Du kan følge med i projektet på www.facebook.com/gamestreetmekkaviborg

Sidste nyt:
Byzonetilladelse på Marsk Stigs Vej 2C-2D og Nellikevej 2A-2B i Viborg
Viborg Kommune har tirsdag den 7. marts 2017 meddelt byzonetilladelse til projektet.
Læs mere om byzonetilladelsen her.

Januar 2017 - Vinder af konkurrencen om GAME Streetmekka Viborg er fundet
Arkitektfirmaet EFFEKT og totalentreprenør Thomas Andersen A/S med Rambøll som ingeniører vinder opgaven med at transformere den gamle Vestas-hal i Viborg fra en nedlagt og forladt industribygning til en åben og mangfoldig bygning for gadeidræt og streetkultur.

Juni 2016 - 6 mio. kr. til Street Art i GAME Streetmekka Viborg
GAME Streetmekka i Banebyen får 6 mio. kr. fra Lokale og Anlægsfonden, som målrettet skal gå til at skabe optimale forhold for de lokale udøvere af Street Art.

Sidst opdateret: 16.11.2017