Bil- og cykelparkering

Bil- og cykelparkering bliver i disse år ændret ved Viborg Station.

Der er følgende muligheder for bilparkering i stationsområdet:

    • Tidsubegrænset parkering kan ske på Stationspladsen, grus-parkeringsplads ved Middagshøjvej 48 eller hovedbibliotekets p-plads.
    • 2 timers parkering findes både nord og syd for svømmehallen
    • Handicapparkering kan ske på Stationspladsen samt på pladsen foran svømmehallen

 På kortet i bunden af siden kan du se, hvor det er muligt at parkere, og hvordan du kommer derhen. Klik på billedet og se kortet i stor størrelse.

Stationspladsen

I forbindelse med opførelse af Midtbyens Gymnasium er p-pladsen nord for jernbanen mellem remisen og svømmehallen lukket. Der er i stedet etableret en ny parkeringsplads syd for banen. Læs mere om Stationspladsen her.

Der er anlagt en midlertidig grus-parkeringsplads på Middagshøjvej 48. Der er ingen tidsbegrænsning på p-pladserne. Grus-parkeringspladsen ligger ved siden af Stationspladsen.

Svømmehal

Der er lavet midlertidige p-pladser med 2 timers tidsbegrænsning både nord (cykelstien) og syd (ved skurby) for svømmehallen. Der er midlertidigt opstribet 2 handicappladser foran svømmehallen.
Når skurbyen fjernes, anlægges i stedet en parkeringsplads med 17 p-pladser med 2 timers tidsbegrænsning samt 3 handicappladser.

Hovedbibliotek

Der skal ske en mindre omdannelse af p-pladsen, så der sikres adgang for cyklister og gående fra broen over Banegårds Alle. Antallet af parkeringspladser fastholdes i størst muligt omfang.

Parkering

 

Sidst opdateret: 31.01.2019