Anlægsaktiviteter

Arbejdet med at anlægge Banevejen og Vilhelm Ehlerts Alle samt byggeriet af Hærvejsbroen og Midtbyens Gymnasium er i fuld gang.

De store anlægsarbejder sætter sit præg på området, og anlægsarbejdet kan forstyrre de borgere, der bor og færdes i området.

 • Anlægsarbejde for Hærvejen syd går i gang
  Arbejdet med at anlægge Hærvejen syd for Marks Stigs Vej ved Banebo i Viborg Baneby påbegyndes 25 september 2017.   Det første arbejde omfatter jordarbejder og rydning af beplantning mm.
 • Anlægsaktiviteter Middagshøjvej
  Arbejdet med etablering af ny kloak på Middagshøjvej er nu afsluttet 14.09.2017. Middagshøjvej er dermed igen åben for gennemkørende trafik. 

 • Anden etape af Banevejen åbner 14. juli 2017

  Banevejen åbner 14. juli 2017 på strækningen fra Banegårds Alle til Regionshospitalets P-hus. Banevejen skal fungere som adgangsvej til både svømmehallen og P-huset. Læs mere om Banevejen og mere om parkering i stationsområdet.

 • Anlægsarbejde for Vilhelm Ehlerts Alle i gang
  Arbejdet med at anlægge Vilhelm Ehlerts Alle syd for stationen i Viborg Baneby er netop begyndt. Det første arbejde omfatter rydning af træer, beplantning, gamle jerbaneskinner samt sveller og hegn langs den nye vej.
  Der er givet tilladelse til støjende og støvende aktiviteter i området imellem Middagshøjvej og Marks Stigs Vej. Aktiviteterne er kørsel med jord og anlæg af ny vej og kloak.
     
 • Himmerlandstunnelen anlægges fra 9. januar, og det betyder, at Himmerlandsstien langs remisen lukker midlertidigt. Det vil stadigvæk være muligt at køre op til rundkørslen ved Banegårds Alle/Vesterbrogade.

 

Sidst opdateret: 21.09.2017