Anlægsaktiviteter

Vilhelm Ehlerts Alle og Hærvejen

Arbejdet med at anlægge Banevejen, Hærvejen og Vilhelm Ehlerts Alle samt byggeriet af Hærvejsbroen og Midtbyens Gymnasium er i fuld gang.

De store anlægsarbejder sætter sit præg på området, og anlægsarbejdet kan forstyrre de borgere, der bor og færdes i området.

Middagshøjvej lukkes mod Indre Ringvej d. 20. august

Middagshøjvej bliver lukket ved udkørslen til Indre Ringvej mandag d. 20. august 2018. Middagshøjvej lukkes, da den ligger meget tæt på krydset Indre Ringvej-Holstebrovej, hvilket giver en række trafikfarlige situationer, når bilister kører ud på Indre Ringvej fra Middagshøjvej.

Fremadrettet kan du i stedet komme til og fra Banebyen og boligområdet omkring Middagshøjvej via det nye kryds Indre Ringvej-Vilhelm Ehlerts Alle.

Der vil fortsat være en sti, så cyklister og gående kan komme fra Middagshøjvej til Indre Ringvej.

Banegårds Alle spærres fra d. 30. juli (kl. 07) – 31. august (kl. 16)

Anlægsarbejdet med Hærvejsbroen og broen over Banegårds Alle gør det nødvendigt at spærre Banegårds Alle. Trafikanterne opfordres i stedet til at benytte andre veje i perioden. Se mere her

Banevejen og Himmerlandsstien spærres fra d. 25. august (kl. 07) – 26. august (kl. 16)

Anlægsarbejdet med Hærvejsbroen gør det nødvendigt at spærre Banevejen og Himmerlandsstien ved gymnasiet. Trafikanterne opfordres i stedet til at benytte andre veje i perioden. Se mere her

Åbning af Vilhem Ehlerts Alle

Arbejdet med Vilhelm Ehlerts Alle har nu stået på siden sommeren 2017, og vejen er næsten færdig. Den 27. juni 2018 indvies vejen, og herefter tages vejen i brug. Læs mere om indvielsen her.

Banevejen er åbnet fra Banegårds Alle til Gl. Århusvej

Fredag den 15. december åbnede Banevejen for trafik mellem Banegårds Alle og Gl. Århusvej. Der vil stadigvæk mangle anlægsarbejde omkring Regionshospitalet, der gennemføres i løbet af foråret.

 

 

  

 

 

 

Sidst opdateret: 16.08.2018