Banebroen og omgivelserne

Billede af Viborg Baneby

Vi gør vores bedste for at tage hensyn til alle. Og vi har fokus på at informere forud for ændringer af trafik og parkering.

Banebroen er et meget stort projekt, som skal udføres i et område med meget trafik. Vi skal tage hensyn til naboer, institutioner, rejsende og andre brugere af området.

Alt skal fungere
I byggeperioden skal svømmehallen og stationen fungere. Trafikken skal afvikles, fodgængere og cyklister skal kunne færdes trygt, og naboerne skal generes mindst muligt.

Derudover skal flere byggepladser fungere samtidigt - både kommunes byggepladser og byggepladserne ved Midtbyens Gymnasium og Regionshospitalet, hvor kommunen ikke er bygherre.

Vi prøver at tage hensyn til alle i området, og håber på forståelse for de gener, der vil opstå undervejs i et stort anlægsprojekt.

Ekstra trafik
Der vil komme ekstra trafik i området. Der skal både håndværkere og materialer ind og ud af området. Derudover skal veje bygges om. Det vil i perioder også påvirke veje, der ikke direkte er en del af projektet.

Særlige udfordringer
Vi forsøger hele tiden at sikre at:

  • Der er adgang stationsområdet og svømmehallen.
  • Der er parkeringspladser til både cykler og biler ved stationen og svømmehallen.
  • Tog- og bustrafik ikke forstyrres unødigt.
  • Informere bredt om ændringerne i aviser, på hjemmesiden og på facebook, når der sker store ting, som kan være til gene i området.
Sidst opdateret: 24.03.2017