Bil- og cykelparkering i stationsområdet flytter

I løbet af de kommende måneder sker der flere ændringer i, hvor du kan parkere din bil eller cykel i området omkring Viborg Station

Arbejdet med Banevejen og forberedelserne til byggeriet af Banebroen og Midtbyens Gymnasium i Viborg Baneby er i fuld gang. Det betyder, at der sker flere ændringer for parkering af biler og cykler i stationsområdet i Viborg.     

Stationsparkering flytter 1. marts
Parkeringspladserne uden tidsbegrænsning ved Banegårds Alle inddrages fra 1. marts til byggeplads, og bilisterne skal fremover parkere på den nye parkeringsplads 'Stationspladsen' ved Middagshøjvej på den anden side af banen.

Adgangen til Stationspladsen sker i første omgang via Middagshøjvej, som man kan komme til fra henholdsvis Indre Ringvej og Marsk Stigs Vej via Erik Glippings Vej, Brovej eller Søndermarksvej. Se mere her.

Stationspladsen indrettes, så der er mulighed for at afsætte og opsamle tog- og busrejsende m.fl. ved perronbroen.

Midlertidige flytninger
I perioden februar til april 2017 sker desuden en midlertidig flytning af 2-timers parkering, handicapparkering samt cykelparkering som følge af arbejdet med Banevejen, Banebroen og Midtbyens Gymnasium.

2-timers parkering flyttes midlertidigt syd for svømmehallen, hvor der er i dag er cykelparkering.

Cykelparkeringen flyttes til henholdsvis busterminalen samt et mindre antal foran svømmehallen. Den aflåste cykelparkering vil fra den 1. april være i kælderen på stationsbygningen.

Handicappladserne flyttes midlertidigt foran svømmehallen.

På kortet kan du se, hvilke ændringer der sker, og hvornår de forventes at ske. Klik på billedet og se kortet i stor størrelse.

 

Sidst opdateret: 04.02.2017