Anlægsaktiviteter

Kort omkring Banevejen

Arbejdet med at anlægge banevejen, og forberedelserne til byggeriet af banebroen og Midtbyens Gymnasium er i fuld gang.

De store anlægsarbejder sætter sit præg på området, og anlægsarbejdet kan forstyrre de borgere, der bor og færdes i området.

Den foreløbige tidsplan for anlægsarbejdet i forbindelse med Banevejen, Banebro og Midtbyens Gymnasium ser sådan ud for starten af 2017:

 • Banegårds Alle er lukket for gennemkørsel 20. juni 2017

  Der skal lægges asfalt på det nye kryds mellem Banegårds Alle og Banevejen. Banegårds Alle er derfor lukket for gennemkørsel tirsdag den 20. juni 2017 fra kl. 8:30 til 15:00. Der vil være omkørsel via Vesterbrogade og Jernbanegade.

   

  Det vil stadigvæk være muligt at komme frem til korttidsparkeringspladserne nord for svømmehallen via rundkørslen ved Jernbanegade/Toldbodgade.

 • Parkeringsplads ved svømmehallen flytter den 29. maj
  Den tidsbegrænsede parkeringsplads ved svømmehallen flytter den 29. maj fra sydsiden til nordsiden af svømmehallen. Parkeringspladserne placeres på den lukkede cykelsti langs Banegårds Alle.
  Det forventes, at parkeringspladserne syd for svømmehallen åbner igen i juni/juli måned, samtidigt med at Banevejen åbner.
  Parkeringspladserne skal flyttes pga. anlægsarbejde på vejen rundt om svømmehallen. Taxa og handicapparkering ved svømmehallen får i stedet adgang til Banegårdspladsen via rundkørslen.
  For øvrig parkering henvises til Stationsparkeringen eller parkeringspladsen ved Hovedbiblioteket.
  Læs mere om flytning af bil- og cykelparkering her.

 • Sti mellem Busterminal og Regionshospitalets P-hus spærres midlertidigt.
  Stien, der er placeret i sydsiden af busdepotet, bliver spærret 9. maj pga. anlægsarbejdet med Banevejen. Spærringen er vist med røde streger. Det er stadigvæk muligt at komme mellem stationen og hospitalet via den blå rute. Det forventes, at stien åbnes igen omkring 1. juli. Se oversigts billede 
         
 • Parkeringspladsen ved Banegårds Alle er lukket den 1. marts, og flyttet syd for sporene til den nye parkeringsplads Stationspladsen ved Middagshøjvej. Der er stadigvæk 2-timers parkering og handicapparkering nær svømmehallen og stationsbygningen. Læs mere om flytningen af bil- og cykelparkering her.

 • Himmerlandstunnelen anlægges fra 9. januar, og det betyder, at Himmerlandsstien langs remisen lukker midlertidigt. Det vil stadigvæk være muligt at køre op til rundkørslen ved Banegårds Alle/Vesterbrogade.

 

Sidst opdateret: 16.06.2017